Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

De bajanada a bajanada

Cada vegada els diarais esportius són més irreals i un ja no sap quan li estan dient la veritat i quan no.
De bajanada a bajanada
De bajanada a bajanada
Cada vegada els diarais esportius són més irreals i un ja no sap quan li estan dient la veritat i quan no.

Els que es suposen que són els medis de comunicació en paper més important en relació al Barça com son l’SPORT o el MD van de bajanada en bajanada per així fer bossa i tenir més audiència.

Durant les últimes setmanes els aficionats al futbol que ens agrada estar informats, em pogut veure com una desena de noms sobrevolaven l’òrbita del Barça. Això és mentida. Si per exemple el diari en qüestió ha posat 13 noms diferents, el Barça només està pensant el fitxatge de 3 d’aquests noms.

El gran problema dels diaris que tenen una responsabilitat en l’àmbit de mantenir informada a les masses sobre el Barça, es que moltes vegades els fitxatges del club blaugrana son inesperats i incomprensibles, el que fa que els diaris hagin de tirar de probabilitat i pensar que si diuen 15 noms algun endevinaran. D’aquesta forma es treuen pes de sobre i creen una incertesa en l’aficionat que no sap a qui fitxarà el seu club. 

No donaré cap consell de reconstrucció del mètode a aquests diaris, perquè no conec el món del periodisme com ells i segurament el que digués no tindria raó, però si dir que ho deixin de fer  i que només diguin un jugador quan el Barça estigui interessat de veritat o que compleixi el perfil que demana el Barça, sinó que no el posin, perquè d’aquesta forma perden credibilitat i l’aficionat no sap quan diuen la veritat i quan no.

 

Bruno Nevado De Wilde

15/10/2015

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee