Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

BETIS VS FC BARCELONA
BETIS VS FC BARCELONA
TUIT: Sempre patint errades arbitrals! @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Sempre patint errades arbitrals! @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

Ja fa uns dies que estem patint errades arbitrals en contra mentre altres equips les tenen a favor.

He vist una notícia on deien que si es fes el recompte de punts tenint en compte les errades arbitrals el Barça estaria set punts per sobre del Madrid.

A principis de la temporada passada vaig fer una juguesca amb un amic del poble on jo deia que el Madrid guanyaria la Lliga per mèrits propis o, si no era capaç de guanyar-la, l’ajudarien. Per sort, vaig perdre però vaig repetir-la per aquesta temporada i crec que aquest cop guanyaré.

Sempre hi ha hagut errades arbitrals, algunes de provocades i altres que no. De vegades em pregunten si crec en la mala fe de les persones i, per desgràcia, haig de dir que sí. D’algunes decisions preses per àrbitres amb mala fe en tinc coneixement i d’altres em sembla increïble que es pugui pitar malament per la boníssima situació dels línies, és molt difícil creure que no ho han vist bé. En la jugada del gol fantasma d’avui, a més a més, l’àrbitre veu el penal a Neymar i el gol, dubte i davant del dubte és on s’actua diferent segons sigui l’equip. Si l’equip és el Barça, ni penal ni gol. És mala fe? Si només hagués passat un cop doncs diria que no però només aquesta temporada ja són molts cops i no pot ser casualitat.

No és només la pèrdua de punts que et provoca una errada arbitral, també s’ha de sumar el benefici de les errades arbitrals en favor dels màxims rivals.

Tinc motius per pensar que el Madrid guanyarà la Lliga perque no crec que Florentino es pugui permetre seguir perdent títols amb tots els calers que ha invertit en jugadors i entrenadors i, segons diuen, en periodistes.

Si Florentino té un objectiu clar és tornar a posar el Madrid per sobre del Barça. Vol un Madrid guanyador indiscutible i sumar títols al seu palmarès. Cada títol que guanya el publicita fent-ho molt gran però la veritat és que en el temps que ell ha estat president la proporció és d’un títol per ell per més de dos pel Barça.

Com que com a equip no és superior intenta buscar individualitats però en aquest punt tampoc ho aconsegueix. Es poden falsejar dades o fer una gran campanya de màrqueting per aconseguir Pilotes d’Or o ser The Best però si després al camp no ho demostres el que s’aconsegueix, sota el meu punt de vista, és desprestigiar el trofeu.

Està intentant que Cristiano sigui pel Madrid el que Messi és pel Barça però no ho aconsegueix i la situació comença a ser esperpèntica. El respecte i l’admiració s’han de guanyar no es poden imposar i és difícil que algú es guanyi el respecte i l’admiració d’altri si quan et xiulen tu els insultes. Què passaria si un treballador insultés qui el paga?

Res pot fer tampoc Florentino amb tots els rècords que està fulminant Messi. Això no es pot falsejar i Messi encara té recorregut i a Cristiano sembla que no li quedi gaire tot i haver renovat fins no sé quan. Això és bo per nosaltres. Crec que hi ha millors jugadors al Madrid però si s’entesten a posar Cristiano sortim guanyant. I que segueixi de titular molts anys!!!

Amb un amic, independentista extrem, parlàvem de la situación actual i ell defensava la teoria de que totes aquestes errades i greuges apareixen a partir del canvi majoritari de la societat catalana cap a la independència. No diré que no però faria un matís, errades arbitrals n’hi ha hagut sempre però potser ara són més descarades, s’amaguen menys.  Suposo que l’argument de “si sois independientes dónde jugará el Barça” no apareix per casualitat com el primer de la llista.

Personalment penso que tant de bo aquest fos l’únic entrebanc per aconseguir la independència ja que, sí fos així, demà mateix ho seríem. Però potser sí que es pensen que si el Barça no juga la Lliga canviarem d’opinió i ho deixarem córrer. Abans pensava que era impossible que algú s’ho pensés però ara ja m’ho crec tot. El nivell patètic dels polítics, premsa i tertulians del país veí em fa pensar que de debò creuen que és l’argument definitiu.

Salut I èxits !!!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee