Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Badada infantil

De manera incomprensible, el Barça va deixar escapar el partit al camp del Màlaga i torna a desaprofitar una punxada del Madrid. Li queden poques oportunitats…
Badada infantil
Badada infantil
De manera incomprensible, el Barça va deixar escapar el partit al camp del Màlaga i torna a desaprofitar una punxada del Madrid. Li queden poques oportunitats…

És la bipolaritat portada a l’extrem; de l’endoll d’alt voltatge a la desconnexió en un no res, del joc enamoradís davant al Sevilla a la desfeta contra el Màlaga, de la solidesa consistent a la fragilitat constant, de l’eufòria a l’abatiment. No es pot entendre… I empanades com aquestes són cares. I poden costar lligues.

El partit de dissabte a la Rosaleda va ser nefast en tots els sentits. El Barça no va ser ell, no va ser-hi i va llençar per la borda la feina feta en les darreres setmanes… Realment, costa d’entendre que un equip que torna a practicar el bon futbol que va exhibir el dimecres davant el Sevilla deixi escapar una oportunitat d'aquestes dimensions i sembli abdicar per voluntat pròpia de la lluita pel títol. La irregularitat penalitza, i molt.

L’afer Neymar suma inversemblança al partit. Les dues grogues, amb el reglament en mà, són clares i justes pel brasiler, que s’equivoca i amb dues errades de jugador novell, claudica del partit. I els aplaudiments irònics als àrbitres són el colofó. No entenc que aquest mostra de protesta sigui tan sancionada, però si els jugadors coneixen la norma, han d’aplicar-la, i Neymar no pot posar en perill d’aquesta manera la seva participació en el Clàssic. Veurem com es resol tot plegat, però el brasiler necessita aprendre d’aquesta experiència per continuar fent-se gran vestit de blaugrana.

Dit tot això, toca oblidar la Lliga i eliminar els mals records d’aquest cap de setmana. Ara, canvi de xip! Torna la Champions i amb l’esperit de la Remuntada cal afrontar un partit exigent al camp de la Juventus. Es repeteix la final de la Champions de fa dos anys, però els protagonistes han mutat la seva pell. Els italians han viscut una profunda revolució de plantilla i els culers aposten per una tàctica alternativa. De nou, xoc de trens a la vista.

Així que el Barça no pot tornar a badar. No val a despitar-se! A la Champions ho té tot al davant i és a quatre partits de la final de Cardiff; sí, sí, això que fa unes setmanes semblava una utopia, ara és (relativament) a prop. A la Lliga, ha fet un pas enrere però encara no s’ha retirat de la cursa pel títol. Queda molt i els blaugrana tenen molt a dir-hi. Continua l’abril, seguim connectats!

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee