Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Avivant la Lliga

El Barça no està disposat a cedir en la pugna pel títol de Lliga i continua sumant victòries per pressionar el Madrid.
Avivant la Lliga
Avivant la Lliga
El Barça no està disposat a cedir en la pugna pel títol de Lliga i continua sumant victòries per pressionar el Madrid.

Només ens queda això: guanyar i esperar; esperar i anar guanyant. I poca cosa més. A falta de tres jornades pel final, els blaugrana depenen dels resultats dels blancs per poder revalidar el títol i això fa encara més complicada la gesta. Perquè, culers, ens cal un altre miracle.

Si recordarem aquesta temporada d’alguna manera, serà pels miracles que ens ha exigit la competició: el doble miracle del PSG, el miraclet del Bernabéu i ara un altre per sentenciar la Lliga. Hem d’esperar que el Madrid perdi un dels quatre partits que li queden i que els de Luis Enrique no facin el longuis. Complicat? Sí. Exigent? També. Impossible? En absolut.

I és que, amb dos precedents avalant la força miraculosa d’aquest equip, encara tenim més motius per confiar-hi. És cert, però, que en aquest cas el Barça no hi té l’última paraula i que, encara que faci tota la feina, haurà d’esperar una estimbada del Madrid. I què? L’esperarem. Ens aferrarem al Granada, al Celta, al Sevilla i al Màlaga. Algú pensa que els blancs ho tindran fàcil? No crec… I si el Barça manté la pressió a base de bones actuacions, les coses se’ls hi poden tòrcer.

I no ens queda cap altra alternativa. O llencem la Lliga ara o mirem de somiar una mica més. Que ja no ens vindrà d’aquí... Així que els 270 minuts restants de competició domèstica han de servir per això i per poca cosa més; per tancar amb bon futbol la temporada, acomiadar Luis Enrique i preparar-se per la final de Copa, que serà el partit indefugible. Això, però, sense renunciar al gen competitiu i sent conscients que no podem fallar. No per l’espectacle o per Lucho, sinó perquè encara estem vius.

Us imagineu que el Madrid palmés, però nosaltres també i no poguéssim aprofitar l’ensopegada? No ens ho perdonaríem. Tinguem-ho clar: amb la vista posada a l’enemic, hem de caçar la nostra presa; de poc servirà que els blancs perdin si nosaltres no estem a to. No ho oblidem.

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee