Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

ATLETICO DE MADRID VS FC BARCELONA
ATLETICO DE MADRID VS FC BARCELONA
TUIT: No he vist mai una davantera que sigui tan solidària i que juguin tan els uns pels altres com la MSN. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: No he vist mai una davantera que sigui tan solidària i que juguin tan els uns pels altres com la MSN. @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

Pensava que no es podrien tenir a la davantera uns jugadors que, al costat de Messi, brillessin amb llum pròpia però per sort m’equivocava.

Quan vam fitxar Luís Suárez vaig pensar que era un gran fitxatge i que faria els gols d’oportunisme quan Messi no pogués fer una de les seves genialitats, que aprofitaria els rebots, el refús del porter, els corners… Al principi li va costar acoblar-se al grup però quan ho ha aconseguit està fent unes actuacions espectaculars. És tot força i lluita.

Després va arribar Neymar. Amb ell tenia més dubtes encara perque pensava que no acceptaria el fet de no ser l’estrella de l’equip. De fet, ja havíem tingut precedents amb Ibra per exemple. Per sort, va ser més fort el desig de jugar amb Messi i Suárez que l’ego i això ha estat un gran actiu per l’equip.

Em meravella veure com pensen en l’altre i com miren de que tots facin gol. Em meravella i em posa dels nervis una mica perque això està bé sempre i quan guanyem! Veure un grup de jugadors jugar com un equip és fantàstic i això els fa grans. De vegades abusen de les passades a Messi i no xuten si tenen un xut clar però espero que amb el temps això canviï.

El fet de ser amics fora del camp suposo que fa que dintre del camp s’entenguin millor i juguin una mica de memòria. Els números dels tres són espectaculars i són el millor triplet atacant. Esperem que durin molt de temps junts i a aquest nivell.

Quan vaig començar a anar a l’estadi, només jugaven dos estrangers per tant el de fora era el millor i els d’aquí l’acompanyaven. Entre el 70 i el 80 teníem a Cruyff, Sotil i Neeskens. Del 80 al 90 Schuster, Maradona, Krankl, Simonsen, Archibald, Hughes i Lineker. A partir del 95 ja va canviar la cosa fins a arribar al trio d’avui que ens fa xalar de valent.

Amb aquest trio trobo increïble que un jugador com Alcácer hagi volgut venir perque no tenia gaire oportunitats de jugar. M’agrada molt com a davanter centre i ha demostrat que val però també pensó que quan surt juga amb la pressió de demostrar que pot ser un gran relleu i surt amb tants nervis que no acaba d’esclatar. Si és cert que tenim un psicòleg a l’equip ja està trigant a tenir una conversa amb ell i treure-li tota aquesta pressió. Per tot això també entenc que d’altres jugadors no vinguin i prioritzin jugar a ser jugador del Barça.

Salut i èxits!!!!!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee