Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

France Football veu Messi, Suárez o Cristiano com els substituts perfectes d'Ibra

El suec tindrà 35 anys quan acabi el seu contracte el 2016

France Football veu Messi, Suárez o Cristiano com els substituts perfectes d'Ibra
France Football veu Messi, Suárez o Cristiano com els substituts perfectes d'Ibra

El suec tindrà 35 anys quan acabi el seu contracte el 2016

"Qui serà el substitut d'Ibrahimovic al PSG?", es pregunta en el seu número d'aquest dimarts la revista francesa 'France Football'. El rotatiu s'atreveix amb un fotomuntatge que presenta diversos cracs mundials amb la samarreta del París Saint-Germain: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Luis Suárez, Ángel Di María o Paul Pogba.

La revista considera que el multimilionari projecte qatarià de la capital francesa necessita pensar en el substitut d'Ibra, que tindrà 35 anys quan acabi el seu contracte al 2016, un home que, com ve fent el suec en les últimes temporades, lideri l'equip. En pàgines interiors, 'France Football' repassa les opcions que alguna d'aquestes estrelles arribi al club francès.

Messi

"Molt complicat tot i que ha deixat caure en alguna ocasió la possibilitat d'abandonar el Barça, que li paga 20 milions per temporada i amb qui té contracte fins al 2018."

"Alguns a Catalunya consideren que el jugador format al club ha arribat al seu màxim nivell i hauria de ser venut mentre el seu valor de mercat està al capdamunt, amb una base de negociació fixada a entre 200 i 250 milions".

Cristiano Ronaldo

"Ni en somnis el PSG es faria amb Ronaldo, que al Reial Madrid, després de superar un malestar fa dos anys, ha trobat tota la potència mediàtica al seu servei".

"El club es basa en ell, els seus companys juguen per a ell, el seu entrenador sap utilitzar-lo està a dalt de tot del futbol mundial. Quin interès tindria en marxar?".

Luis Suárez

"Cas a vigilar. Podria sentir el desig de marxar del Barça en cas que l'aclimatació sigui difícil i no aconsegueixi demostrar que és un puntal al club".

"París podria ser una de les seves sortides de seguretat".

Neymar

"Massa tard, després d'una primera temporada difícil s'ha convertit en un dels pilars del Barça, que està a punt de renovar el seu contracte."

Hazard y Pogba

"Eden Hazard no ha renovat encara amb el Chelsea, i el francès Paul Pogba, que malgrat que ha prolongat el seu contracte amb la Juventus de Torí, té molta ambició i no voldrà romandre eternament en un club que no sembla en condicions de guanyar la Champions League ".