Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

El Barça denuncia 'la anormal celeridad' en la ejecución del caso Neymar

El Barça no comparte dicha resolución y anuncia que interpondrá un recurso 

El Barça denuncia 'la anormal celeridad' en la ejecución del caso Neymar
El Barça denuncia 'la anormal celeridad' en la ejecución del caso Neymar

El Barça no comparte dicha resolución y anuncia que interpondrá un recurso 

Este viernes por la mañana el juez Pablo Ruz ha propuesto que se juzgue al FC Barcelona, ​​al presidente Josep Maria Bartomeu y al expresidente Sandro Rosell por delitos fiscales en el 'caso Neymar' y el club azulgrana ha dado una respuesta a esta decisión en forma de comunicado.

El Barça ha manifestado que no comparte dicha resolución porque no es cierto que se haya cometido delito y ha anunciado que interpondrá un recurso contra esta resolución.

Por otra parte también ha manifestado su asombro por la rapidez de la decisión del juez, justo después de que el Barça denunciara su incompetencia: "Causa extrañeza, y toda la inseguridad que se pueda esperar de un tribunal, que ayer la defensa del Club denunciara la incompetencia del juez Ruz y que hoy el juez despache mediáticamente el asunto".

Además también denuncia "'la anormal celeridad con que se están ejecutando los trámites" que no respeta los ritmos del proceso y que aún hoy no se ha escuchado en declaración al representante legal del FC Barcelona, ​​a pesar de que lo acordase el juez de instrucción.

Para acabar el club ha querido enviar un mensaje de tranquilidad a todos los socios: "El Club hará todo lo posible para restablecer las cosas, como siempre ha hecho a lo largo de toda su historia, y seguir ofreciendo todos los éxitos posibles en sus socios ".

Aquí podéis leer el comunicado:

"El Futbol Club Barcelona ha tingut avui coneixement de la decisió del jutge Pablo Ruz de donar per conclosa la seva investigació i seguir amb els tràmits previstos per al procés, tant per al mateix Club, com per al seu president, Josep Maria Bartomeu, i el seu expresident, Sandro Rosell. 

Sobre aquesta decisió històrica el FC Barcelona vol fer les manifestacions següents:

En primer lloc, el Club no comparteix l’esmentada resolució tal com indiquen els arguments que es contenen en els escrits presentats per les defenses de les persones esmentades, i que, bàsicament, expliquen detalladament que no és cert que s'hagi comès cap delicte.
En segon lloc, que a la vista de l'esmentat acte, el FC Barcelona anuncia que interposarà recurs contra aquesta resolució, tot i que aquest anunci hagi de ser de caràcter virtual perquè a les representacions no els consta encara cap notificació formal del Jutjat.
En tercer lloc, que causa estranyesa, i tota la inseguretat que es pugui esperar d'un tribunal, que ahir la defensa del Club denunciés la incompetència del jutge Ruz i que avui el jutge despatxi mediàticament l'assumpte. S'entén malament, i pitjor s'interpreta, que el dia en què formalment el jutge demana auxili del Ministeri Públic es conegui pels mitjans informatius l'acte en què el jutge ja resol aquesta qüestió, sense que s'hagin rebut, o almenys notificat a les defenses, l'informe.
Això només s'explica quan es confirma que totes les resolucions judicials recullen, al peu de la lletra, totes les consideracions efectuades pel Ministeri Fiscal, sense que en cap moment s'hagi atès cap de les peticions efectuades per les parts, ni tan sols les de practicar les diligències sol·licitades per les defenses.
En quart lloc, serà objecte immediat de denúncia per part del Club l'anormal celeritat amb què s'estan executant els tràmits. Una celeritat que no respecta ni els ritmes processals, ni les garanties de les parts, com, per exemple, que encara avui no s'hagi escoltat en declaració el representant legal del FC Barcelona, malgrat que ho acordés el jutge d'instrucció.
L'Entitat, tant en aquest cas com en altres agressions rebudes en els seus 115 anys d'existència, no tolerarà situacions com aquesta, sobretot quan s’ha ofert a col·laborar i explicar, des del principi, tots els fets al voltant del fitxatge del seu jugador Neymar Jr.
Finalment, el FC Barcelona vol enviar un missatge de tranquil·litat als seus socis i traslladar-los que, si bé fins a la data ha estat especialment curós amb les formes en aquest desgraciat assumpte, d'ara endavant, i atès que les dinàmiques internes d'aquest espinós assumpte van més enllà de l’estrictament jurídic, el Club farà tot el possible per restablir les coses, com sempre ha fet al llarg de tota la seva història, i seguir oferint tots els èxits possibles als seus socis".