Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Ara a qui li toca?

Durant els últims partits, el Barça ha anat guanyant gràcies a la bona connexió entre Neymar i Suárez, a qui li toca ara ser el protagonista?
Ara a qui li toca?
Ara a qui li toca?
Durant els últims partits, el Barça ha anat guanyant gràcies a la bona connexió entre Neymar i Suárez, a qui li toca ara ser el protagonista?

En els últims partits, hem pogut observar com els davanters del Barça (Neymar i Suárez) es repartien els gols i les assistències com si fossin cromos de la Lliga. Els dos porten una quantitat aclaparadora de gols i ja són els dos màxims golejadors de tota la Lliga. Neymar porta 8 i Suárez 7.

Si no fos per aquesta bona connexió i aquesta gran amistat que hi ha entre els cracks, el Barça no hagués pogut tirar endavant nombrosos partits com el del Rayo o com el del Eibar. Encara que s’haguessin acabat guanyant, la credibilitat del equip estaria pels terres i costaria creure que poguessin fer alguna cosa aquesta temporada.

Ara s’haurà de veure com reaccionen quan vingui Messi, si segueixen tirant del carretó o pel contrari es posen darrere del millor jugador del món i ballen al seu darrere. Tot dependrà dels primers partits, on es veurà si Neymar i Suárez poden donar una passada endavant i fer-se amb el liderat total de la davantera o si Messi s’acoblarà creant de nou el trident màgic de la passada campanya.  

Però fins que no vingui Messi, l’aficionat del Barça només pot pensar a que li tocarà golejar en el pròxim partit, si a Neymar o a Suárez. Això si que es difícil d’endevinar i no la resposta de la FIFA  a qualsevol petició que intenti transmetre el Barça, perquè ja està clar que diran...

 

Bruno Nevado De Wilde

27/10/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee