Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Algú ho havia de dir

I encara resultarà que els àrbitres ens afavoreixen
Algú ho havia de dir
Algú ho havia de dir
I encara resultarà que els àrbitres ens afavoreixen

Després de la tornada de quarts de Copa contra l'Athletic Club (3-1) , Valverde s'ha queixat de la decisió de l'àrbitre de no ensenyar targeta groga (que hauria estat la segona) a Luis Suárez a la segona part.

Potser sí. Però no s'ha queixat del gol anul·lat a Vermaelen, per falta sobre Mikel Rico, quan aquest havia començat agafant el belga dintre de l'àrea; potser era falta prèvia del bilbaí. Ni s'ha queixat quan l'àrbitre ha tret groga a Rico per una puntada al genoll de Neymar que potser mereixia ser vermella. Ni quan ha tret groga a Balenciaga, que potser podia ser vermella, ja que era l'últim defensa quan ha fet falta a Neymar. Ni quan ha perdonat la groga  a Bóveda, que havia fet un placatge a Ney i l'àrbitre ha donat llei de l'avantatge, ha deixat seguir la jugada... i s'ha oblidat de la targeta, com sol passar.

Vaja, que al final, segons Valverde i alguns periodistes, resultarà que encara l'àrbitre ens ha afavorit. No s'hi val, a destacar només les coses que et convenen i obviar les que no. L'arbitratge de Fernández Fernández (com el d'altres; recordem González González) ha estat pèssim. Però qui n'ha sortit més perjudicat és el Barça. I al final encara surt als papers que ens han ajudat. Perdoneu, algú ho havia de dir!

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee