Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

ALAVES VS FC BARCELONA
ALAVES VS FC BARCELONA
TUIT: Les tres lligues guanyades a la darrera jornada @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP...

TUIT: Les tres lligues guanyades a la darrera jornada @LaTdP #41AnysDeRecordsLaTdP

Un dels moments més memorables i de més alegria col·lectiva van ser els finals de lliga al darrer minut, els dos de Tenerife i el penal de Djukic.

Eren els bons temps del futbol. Els temps en els que els partits es jugaven a la mateixa hora i la gent anava a l’estadi amb la ràdio per saber què passava als altres camps. Aquells temps de futbol i ràdio m’encantaven! Ara que els partits són consecutius tenen un altre interès però molta menys emoció.

La temporada 1991-1992 arribava a la darrera jornada amb un líder, el Madrid, i un segon, el Barça, amb possibilitats de guanyar la Lliga. Si guanyava el Madrid, guanyava la Lliga i el Barça ja no tenia res a fer. Recordo anar a l’estadi per veure l’equip guanyar però sense massa esperances de guanyar la Lliga. El Madrid jugava contra un equip que no s´hi jugava res i tenia un punt més que nosaltres. El Madrid va marcar 2 gols en 30 minuts i, si algú tenia esperances, les va perdre en aquest moment. A la segona part un gol en pròpia porta va fer que el Madrid entrés en pànic. Sanchís li va cedir una pilota a Buyo des de molt lluny qui, intentant que la pilota no surtís a corner, va propiciar que Pier marqués el tercer i ens fes campions!

La temporada 1992-1993 es repetia la mateixa situació. Ningú pensava que es pogués repetir la història. El Madrid va acabar perdent a Tenerife per 2 a 0. Mentre el Barça guanyava el seu partit. Tornàvem a guanyar una lliga al darrer minut!

La temporada 1993-1994 tornàvem a la darrera jornada amb possibilitats de ser campions. El Depor arribava líder amb un punt d’avantatge. Al minut noranta gairebé el Depor provoca un penal. Tothom pensaba que Bebeto xutaria i marcaria però va ser Djukic qui va agafar la pilota. El partit del Barça ja havia acabat i jugadors, afició i premsa eren a l’estadi escoltant les ràdios per veure com acabava el partit del Depor. Els jugadors a la gespa seguien el desenllaç per ràdio com molta part de l'afició. Quan l’àrbitre va pitar el penal tothom es va desinflar una mica. Recordo un silenci absolut mentre esperàvem que es llencés el penal. Quan González el va aturar tothom es va posar a cridar, els jugadors van arrencar a córrer, Núñez plorava a la Llotja dient “l’ha parat, l’ha parat” i Gaspart sortia del wc on s’havia amagat intentar fer-se passar els nervis.

Aquests resultats i les celebracions dels equips que no es jugaven res van fer aparèixer els rumors de les primes a tercers.

Curiositats:

Tots els gols del Barça en els dos partits que ens van fer campions a les lligues del Tenerife els va fer Stoitxkov.

Manolo Sanchís diria més tard que el Madrid va perdre la segona lliga perque hi va haver un problema amb el seu vol i el viatge va durar unes 14 hores. A la cabina es va arribar a temperaturas de 60 graus i els jugadors van perdre molt de pes per la calor. Totes aquestes circumstàncies van fer que alguns dels jugadors sortissin a jugar sense forces.

Nuñez va convidar la temporada 1993-1994 el Tenerife al Gamper i el va guanyar per 1 a 3.

Salut i èxits !!!!!!!

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee