Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Jogo Blaugrana

Ahir vaig estar al camp

Ahir vaig tenir l'oportunitat d'anar al camp, i van ser 90 minuts màgics i plens d'emocions.
Ahir vaig estar al camp
Ahir vaig estar al camp
Ahir vaig tenir l'oportunitat d'anar al camp, i van ser 90 minuts màgics i plens d'emocions.

Ahir per la nit es va disputar un gran partit de Champions, però rere el futbol hi ha moltes coses per analitzar. Vaig seure a la primera graderia del gol sud. Llos que es troba darrere dels aficionats més cridaners de tot el futbol espanyol.

Amb els seus crits i els seus ànims a l’equip del cor, el partit en el camp es molt diferent que per televisió, i encara que el futbol no es veu ni molt menys igual, el sentiment i l’eufòria que s’expressa a les graderies del Camp Nou, es incomparable i deixa tot el demés de costat.

Si es veritat que moltes vegades l’ambient del Camp Nou s’omple de crispació, per culpa d’un mal joc, o d’un gol en contra, es pot dir sens cap dubte, que l’afició del Barça és una de les millors aficions del món. Sempre al costat del seu equip, en la victòria i en la derrota.

Això ho vaig saber quan minuts abans del gol de Sergi Roberto que canviaria el transcurs del partit, tot el camp s’aixecà i cridà “Barça! Barça!” al uníson per animar així a un equip que necessitava una afició entregada i que combatés per vèncer al conjunt alemany.  

El moment més màgic de la nit va ser quan desprès d’una magnífica jugada de Munir, Suárez petejava la pilota per a que entrés per l’esquadra d’un Leno batut. En aquell moment tota la primera graderia, on estava jo assegut, saltà de forma inconscient i emocional, trencant així l’empat i deixant ben clar que si el Barça guanya, es també gràcies al 12è jugador, és a dir, nosaltres.    

La resta de partit, va ser un conjunt de càntics provocats per l’eufòria i pel cúmul d’emocions, provocades per la victòria in extremis davant d’un complicat rival.

Bruno Nevado De Wilde

30/09/2015

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee