Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Agafant les regnes

Neymar s’ha disfressat de líder i ja s’ha convertit en el referent del Barça, dirigint l’atac, posant-se l’equip a l’esquena i assumint la responsabilitat anotadora.
Agafant les regnes
Agafant les regnes
Neymar s’ha disfressat de líder i ja s’ha convertit en el referent del Barça, dirigint l’atac, posant-se l’equip a l’esquena i assumint la responsabilitat anotadora.

És el que trobàvem a faltar, el que tant li reclamàvem i el que ara, per fi, ha demostrat. Neymar ha fet un enorme pas endavant, ha crescut, i davant l’absència de Messi, ha sabut estar al lloc que li pertocava. Està cridat a ser el millor jugador del món i comença a caminar decidit cap a aquesta direcció. Ara, sense la presència de l’argentí, ha de tenir més maduresa i ensenyar que està preparat per respondre quan se'l necessiti.

I oportunitats com aquesta el faran créixer sense aturador; perquè es veu al capdavant de l’equip, perquè sap que els resultats depenen d’ell i que la plantilla necessita un líder en atac que guiï les jugades. Sempre recolzat per Suárez i amb la col·laboració del mig camp, ha sabut mutar la seva funció i ha adoptat rols de major importància.

Dissabte, davant el Rayo, es va consagrar i va demostrar que està preparat per liderar l’equip. Ara és qüestió que el seu progrés es dilati i que ell continuï participant de manera decisiva en els futurs partits. També serà important que a Europa mostri la seva brillantor i sigui determinant no només davant equips com el Rayo, sinó també en compromisos de magnitud i amb forta transcendència.

Amb la seva alegria característica, amb màgia i amb espurnes de brillantor ha captivat l’afició culer i amb dríblings, controls inimaginables, regats, curses, xuts, definicions i penals ha fet anar de corcoll totes les defenses. Amb un repertori ampli, divers i molt complet, encapçala el Barça del present amb l’absència de Messi i liderarà l’equip del futur tot sol, amb la responsabilitat de seguir la tradició brasilera a can Barça. Que continuï la samba!

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

“Sóc del Barça”. Fàcil dir-ho. Potser cada cop més complicat definir-ho. Com a mínim ho és per mi, que sóc dels “de sempre”. Sóc del...

Lee

Fins la instauració del campionat de lliga els enfrontaments entre el Barça i el Madrid eren majoritàriament amistosos o competicions considerades "no oficials". L'abril de 1917 després dels incidents del campionat d'Espanya de 1916, es van enfrontar en una competició amistosa per a l'obtenció d'un trofeu donat per Mariano Foronda

Lee

No Ney, no. No cuela. No eres el joven jugador que sale de su pais con la ilusión de fichar por un grande, un gran proyecto, un gran reto...

Lee