Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

Agafant les regnes

Neymar s’ha disfressat de líder i ja s’ha convertit en el referent del Barça, dirigint l’atac, posant-se l’equip a l’esquena i assumint la responsabilitat anotadora.
Agafant les regnes
Agafant les regnes
Neymar s’ha disfressat de líder i ja s’ha convertit en el referent del Barça, dirigint l’atac, posant-se l’equip a l’esquena i assumint la responsabilitat anotadora.

És el que trobàvem a faltar, el que tant li reclamàvem i el que ara, per fi, ha demostrat. Neymar ha fet un enorme pas endavant, ha crescut, i davant l’absència de Messi, ha sabut estar al lloc que li pertocava. Està cridat a ser el millor jugador del món i comença a caminar decidit cap a aquesta direcció. Ara, sense la presència de l’argentí, ha de tenir més maduresa i ensenyar que està preparat per respondre quan se'l necessiti.

I oportunitats com aquesta el faran créixer sense aturador; perquè es veu al capdavant de l’equip, perquè sap que els resultats depenen d’ell i que la plantilla necessita un líder en atac que guiï les jugades. Sempre recolzat per Suárez i amb la col·laboració del mig camp, ha sabut mutar la seva funció i ha adoptat rols de major importància.

Dissabte, davant el Rayo, es va consagrar i va demostrar que està preparat per liderar l’equip. Ara és qüestió que el seu progrés es dilati i que ell continuï participant de manera decisiva en els futurs partits. També serà important que a Europa mostri la seva brillantor i sigui determinant no només davant equips com el Rayo, sinó també en compromisos de magnitud i amb forta transcendència.

Amb la seva alegria característica, amb màgia i amb espurnes de brillantor ha captivat l’afició culer i amb dríblings, controls inimaginables, regats, curses, xuts, definicions i penals ha fet anar de corcoll totes les defenses. Amb un repertori ampli, divers i molt complet, encapçala el Barça del present amb l’absència de Messi i liderarà l’equip del futur tot sol, amb la responsabilitat de seguir la tradició brasilera a can Barça. Que continuï la samba!

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee