Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / CRITERI BLAUGRANA

A aguantar sis anys més

Després de les eleccions, Bartomeu ha revalidat la presidència del Barça i ara li esperen sis anys de mandat per impulsar projectes de futur.
A aguantar sis anys més
A aguantar sis anys més
Després de les eleccions, Bartomeu ha revalidat la presidència del Barça i ara li esperen sis anys de mandat per impulsar projectes de futur.

Ho han decidit les urnes i no hi ha res més a dir. Malgrat les desavinences que hi pugui tenir, les crítiques que puguin sorgir o el fet que qüestioni tot el que fa, s’ha de respectar. Ho ha decidit la democràcia i s’ha d’aplaudir; Bartomeu governarà el Barça fins al 2021.

Abans de parlar del que ens espera, però, cal tenir una menció per a un club especial. Únic. Un club que crida a votar els seus socis per decidir qui volen que sigui el màxim mandatari de l’entitat, uns socis que tenen veu sobre les futures decisions que afecten la institució. Som més que un club i fa deu dies ho vam tornar a demostrar; més de 25.000 vots avalen el Barça.

A partir d’aquí, la jornada festiva hauria pogut acabar millor; un president processat i poc reconegut no és la millor sortida. Bartomeu va aixafar els altres candidats, és cert, però l’únic punt fort que l’ha justificat ha sigut el triplet. No és poca cosa, però és insuficient. Un club als jutjats, la Masia acusada i descendida, les seccions naufragades i Qatar per sobre de tot; crec que de draps bruts n’hi ha, i uns quants... Però bé, malgrat tot això, si ha tingut el suport de més de la meitat dels socis, deu ser per alguna cosa. I ja està bé si en els anys propers continuen els èxits esportius.

Això sí, l’esperit crític, les anàlisis qüestionant-ho tot i la voluntat de millorar no desapareixeran i Bartomeu ho haurà de fer bé si no vol rebre, de nou, reprovacions dels seguidors. Jo, el primer. Perquè tenir el suport de la culerada no farà que tingui el meu suport, almenys fins que em faci dir el contrari.

Perquè ha guanyat qui jo volia fora, ha triomfat un model antagònic a les meves creences i liderarà el club qui penso que no està capacitat. De moment. Bartomeu, tens sis anys per fer-me canviar d’opinió, per guanyar-te la meva confiança --i la de molts socis-- i demostrar que la teva elecció ha sigut encertada. No tindré cap problema a menjar-me les meves pròpies paraules si, quan s'acabi el teu mandat, el Barça continua sent gran i no ho ha aconseguit a qualsevol preu. M'empassaré les crítiques, et demanaré disculpes, no hi haurà cap problema. Seria bo per al Barça.

Comentarios
Martí Odriozola
Martí Odriozola

Martí Odriozola

Barcelona
Estudiant de Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF i presentador del Districte Esportiu a Sants 3 Ràdio. El periodisme no és una professió, és una manera d'entendre la vida.
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee