Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

Zona Blog / Blog de

"4MINUTS D'AFEGIT" J6: Barça 6 - 0 Granada

Cada jornada de lliga, els 4 titulars de Borja Nicolau.
"4MINUTS D'AFEGIT" J6: Barça 6 - 0 Granada
"4MINUTS D'AFEGIT" J6: Barça 6 - 0 Granada
Cada jornada de lliga, els 4 titulars de Borja Nicolau.

1’ DESPRÉS DE LA TEMPESTA...
Ja ho diuen que “després de la tempesta sempre arriba la calma”. No és que l’empat contra el Màlaga, que suposava deixar escapar els primers punts de la temporada, desemboqués en una tempesta. Però si va donar a lloc als primers dubtes d’aquesta nova era, probablement ja esvaïts, o com a mínim calmats, després del recital de dissabte contra el Granada.

I aquí poso l’accent al que comentava dijous amb el titular “ni blanc ni negre”. Ni dissabte passat havíem guanyat la lliga, ni dimecres tornàvem a ser el mateix equip previsible de l’any passat, ni ara tornem a ser invencibles. Queda molt!

2’ LA IMPORTÀNCIA DE TRENCAR EL GEL
Més d’un ha lamentat al final d’una nit no haver parlat amb aquell noi o aquella noia que tant li havia cridat l’atenció. No havia estat capaç de trencar el gel.

Al futbol la importància de trencar-lo, de fer el primer, d’obrir el partit, també adopta un paper principal. I més quan el plantejament de l’equip rival és el de tancar-se i veure-les venir. Els plantejaments del Màlaga i Granada no eren molt diferents, però un va aconseguir aguantar fins al final i l’altre només 30 minuts. Un es va endur 1 punt, l’altre 6 gols.

3’ LUIS ENRIQUE, NEYMAR I PIQUÉ
Molts cops hem sentit que el Barça no necessita un entrenador sinó un gestor d’egos. Luis Enrique ha deixat clar des del primer dia que en cada partit jugaran els 11 millors, agradi o no, i dissabte saltava la sorpresa en fer-se oficial la convocatòria i mostrar que la posició de Piqué seria la graderia. El central català ha sigut titular només en 2 dels 6 partits lliguers i el missatge amagat de Luis Enrique sembla clar: “Espavila!”.

Neymar ja sap de què va la cosa. Després d’un inici de temporada gens brillant i amb alta competència inesperada a la davantera, el brasiler va ser substituït contra la seva voluntat en els últims dos partits, mostrant un visible empipament. El partit de dissabte, amb hat-trick inclòs, demostra que Luis Enrique ja ha fet espavilar a un. Veurem si ho aconsegueix amb l’altre.

4’ A PUNT PER LA CHAMPIONS!
Si, la Champions va començar oficialment fa dues setmanes, però tots sabem que la primera fase el Barça se la jugarà amb el PSG. Sinó, alguna cosa haurà anat malament.

Així que dimarts l’equip s’enfrontarà a la primera prova europea dura de la temporada. Què millor que arribar-hi invictes en Lliga, sense haver encaixat un sol gol, i amb els ànims crescuts després d’una golejada!? Som-hi, a conquerir el parc dels prínceps de París!!

Comentarios
Els blogs

La majoria de la premsa de Barcelona obra la setmana amb una mena d’intent de “resurrecció” després de dos resultats nefastos pel Barça,...

Lee

És un fet molt evident que el Barça no acaba de rutllar. És cert que el "virus FIFA" passa factura, sobretot tenint en compte que 6...

Lee