Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

41 TEMPORADES DE RECORDS
41 TEMPORADES DE RECORDS
Abans de començar

Tota la temporada passada vam estar repassant moments de LaTdP i, és clar, els recordava pràcticament tots. 

Escolto LaTdP des del primer dia i ara que sé que té data de caducitat estic trista perque s'acaba i, d'altra banda, molt contenta d'haver crescut tots aquests anys al costat de persones que m'han ensenyat molt i m'han fet millor persona. 

Vaig estar tota la temporada pensant què podia fer per tornar a tots els periodistes que han passat per la transmi totes les bones coses que m'han regalat durant tota la meva vida i l'única cosa que se'm va acudir va ser fer un tuit cada dia de partit amb un record meu i compartir-lo amb vosaltres i aprofitar aquest blog per explicar una mica el tuit. 140 caracters de vegades no són suficients per entendre allò que un vol dir i es produeixen males interpretacions.

No sóc periodista així que és molt possible que la redacció no estigui bé, demano perdó per endavant. Tampoc crec que la meva vida interessi a ningú però fer memòria és bo per adonar-se que la vida que hem viscut és molt millor del que pensem i jo, fent memòria, veig que he tingut una vida fantàstica! he tingut molta sort! 

A tots els que em llegiu, moltes gràcies!!

Salut i èxits!!

 

Comentarios
Els blogs

Amb les decepcions de la temporada a can Barça i els darrers èxits del Madrid, el projecte blaugrana queda tocat i veu com el poder del futbol europeu canvia de mans.

Lee

La nit del 29 d'abril de 2008 em va provocar un gran sentiment de tristesa. El Barça va quedar eliminat a semifinals de la Champions...

Lee

Demà dijous serà presentat el nou entrenador del Barça, Ernesto Valverde. Són molts els dubtes i preguntes que estan sorgint envers la...

Lee