Logo

EL BARÇA DESDE BARCELONA: TODO NOTICIAS

41 TEMPORADES DE RECORDS
41 TEMPORADES DE RECORDS
Abans de començar

Tota la temporada passada vam estar repassant moments de LaTdP i, és clar, els recordava pràcticament tots. 

Escolto LaTdP des del primer dia i ara que sé que té data de caducitat estic trista perque s'acaba i, d'altra banda, molt contenta d'haver crescut tots aquests anys al costat de persones que m'han ensenyat molt i m'han fet millor persona. 

Vaig estar tota la temporada pensant què podia fer per tornar a tots els periodistes que han passat per la transmi totes les bones coses que m'han regalat durant tota la meva vida i l'única cosa que se'm va acudir va ser fer un tuit cada dia de partit amb un record meu i compartir-lo amb vosaltres i aprofitar aquest blog per explicar una mica el tuit. 140 caracters de vegades no són suficients per entendre allò que un vol dir i es produeixen males interpretacions.

No sóc periodista així que és molt possible que la redacció no estigui bé, demano perdó per endavant. Tampoc crec que la meva vida interessi a ningú però fer memòria és bo per adonar-se que la vida que hem viscut és molt millor del que pensem i jo, fent memòria, veig que he tingut una vida fantàstica! he tingut molta sort! 

A tots els que em llegiu, moltes gràcies!!

Salut i èxits!!

 

Comentarios
Els blogs

Això no ha fet res més que començar. Les vacances ja s’han acabat, jo m’he pres les meves personals en quan a escriure en aquest mitjà,...

Lee

El Paris Saint-Germain (PSG) és un equip “fals”. Avui en dia, els nanos petits, que no saben la història del futbol, se’n compren una...

Lee

Finalmente no va a poder ser y no veremos al genial centrocampista brasileño por el camp nou esta temporada. ...

Lee